Blog

Bannerwise: app content, blog en advies

Bannerwise: app content, blog en advies

bannerwise tekst, blog en SEO

Bannerwise startte in 2014 als tool voor advertentiecreatie voor marketeers en MKB-ondernemers. Ik maakte de user interface-teksten, customer journey-mails en gebruikersdocumentatie. Dat resulteerde in een app met een unieke stem die goed ontvangen werd door gebruikers en investeerders. Het persbericht dat ik maakte voor de lancering van Bannerwise resulteerde onder andere in een interview in De Telegraaf.

De markt voor individuele gebruikersabonnementen voldeed niet aan de verwachtingen. Maar Joost Kortlever, de getalenteerde CEO van Bannerwise, wist het bedrijf in korte tijd om te draaien naar een nieuw verdienmodel. Toen hij iemand zocht om hem daarbij te adviseren, kon ik hem vanuit mijn netwerk aan iemand koppelen. Door een succesvolle pivot naar de white label-markt is Bannerwise nu winstgevend en bezig de internationale markt te veroveren.

Bannerwise was mijn introductie in de wereld van de start-ups. En die smaakte naar meer.