Blog

Win een dag gratis Bouke!

Win een dag gratis Bouke!

contentmarketing zwolle bouke vlierhuis

UPDATE: Deze actie is inmiddels voorbij en er is een winnaar. Zie hier.

Weet je, ik kan van alles bedenken hier op kantoor. Ik kan blogs schrijven, trainingen ontwikkelen en producten en diensten bedenken waarvan ik denk dat jullie ze interessant gaan vinden. Maar het idee van marketing in het Digitale Tijdperk is juist dat je naar je community luistert en daar je aanbod op aanpast. Daarom vraag ik jou om een leuk en uitdagend antwoord op deze vraag:

Als je mij een dag gratis voor je kon laten werken, wat zou je me dan laten doen?

Wil je weten wat ik kan? Kijk dan op mijn LinkedIn-profiel of blader eens door mijn blog.

En voor jou zit er misschien ook nog wat in! Want als je een leuk antwoord instuurt maak je kans om echt een dag gratis Bouke te winnen. That’s right, je kunt 8 uur advies-, website- of tekstwerk winnen waarmee je je business echt verder helpt.

Laat je antwoord hieronder in de comments achter of stuur me een mail op bouke@boukevlierhuis.nl!

(Wedstrijdvoorwaarden: door mee te doen ga je ermee akkoord dat je bericht wordt gebruikt als materiaal voor blogposts. Ik bepaal welke antwoorden zinnig zijn en welke niet en ik loot eerlijk. Jij belooft niet te gaan huilen als je niet wint.)