Blog

Je website ziet er prachtig uit. Maar hij zegt me niks.

Je website ziet er prachtig uit. Maar hij zegt me niks.

ducttapemarketing.comOk, nog even verder over een standaard tekstschrijversfrustratie: het design is prachtig, de designer is betaald. Er hoeft ‘alleen nog tekst op’. Helaas is er dan geen budget en tijd meer om na te denken over het verhaal dat de site moet vertellen. En dat is jammer, want het verhaal van de site is de echte kracht van het ding.

John Jantsch van Duct Tape Marketing is het gelukkig met me eens:

Your website must tell a story. A story must be engaging and there must be a hero, a problem, a quest, a call to arms, and a promise of a happy ending.

As the digital hub for your business, your website must be able to attract the right prospect, as well as build trust, provide information, offer a guided trial experience, convert, and nurture and do so without friction or confusion.

Why Your Website Needs a Storyteller Instead of a Designer