Blog

Het is pas #contentmarketing als je je doelgroep iets leert!

Het is pas #contentmarketing als je je doelgroep iets leert!

contentmarketinginstitute.comWat IS contentmarketing nou eigenlijk? Het blijft, zelfs onder marketeers, voeding voor vele borrel- en social media-discussies. Michele Linn vertelt hoe zij ook altijd moeite had om contentmarketing aan haar man uit te leggen, tot die uiteindelijk zelf met de definitie kwam:

[… H]e told me about a newsletter that covers trends affecting financial markets. He looks forward to receiving it each day. He explained that the newsletters didn’t have anything to do with the funds the broker was selling, but the information was solid and valuable – and it was useful research for the investments he makes.

Juist. Het is pas contentmarketing als je content ook bruikbaar is voor mensen die niet je klanten zijn. Paradoxaal? Sure. Werkt het? Reken maar.

How to Explain Content Marketing to Anyone - Via contentmarketinginstitute.com