Blog

Constante content + campagnes = winnende contentstrategie

Constante content + campagnes = winnende contentstrategie

moz.com

Misschien heb je het door: ik plaats hier iedere dag een link naar een interessant artikel. Die voorzie ik dan van wat commentaar, zodat jij kunt bepalen of het voor jou de moeite waard is om het stuk te lezen. Het klinkt misschien niet zo, maar dat is best een hoop werk. Waarom doe ik het dan, naast al het andere contentwerk? Omdat consistentie de basis is van je contentstrategie.

De mensen van het Content Marketing Institute noemen dat Constant Content en in dit artikel leggen ze heel duidelijk uit waarom je het nodig hebt, hoe je het maakt en hoe het samenspel tussen constante, voorspelbare content en incidentele, impactvolle campagnes je contentstrategie tot een succes maakt.

Constant Content: The Silver Bullet for Failing Content Marketing Strategy