Blog

Past je personeelsbeleid wel bij je marketingstrategie?

Past je personeelsbeleid wel bij je marketingstrategie?

worldpositive.com

Ok, eventjes iets heel anders. Even over personeelsbeleid. Of eigenlijk is het helemaal niet echt iets anders. Het succes van je online (content)marketing hangt namelijk volgens recent onderzoek voor 112,6% af van of je met de juiste mensen werkt. En ‘de juiste mensen’, dat zijn niet alleen mensen met de juiste skills en kennis, maar ook (en vooral) de lui die snappen waar je bedrijf voor staat en hoe je met je klanten en met elkaar om wenst te gaan.

Dit drieluik van de briljante Cameron Sepah over het alignen van je personeelsbeleid met je bedrijfswaarden is een goudmijn van visie en praktische tips!

Deel 1: Your Company’s Culture is Who You Hire, Fire, & Promote Deel 2: Anatomy of an Asshole Deel 3: Why Good People Become Bad Bosses