Blog

Zoektermenonderzoek moeilijk? Nee, hoor.

Zoektermenonderzoek moeilijk? Nee, hoor.

wordstream.comOf je nou met SEO, contentmarketing of advertising aan de gang gaat, zoektermenonderzoek hoort erbij. Welke zoektermen mensen intypen in zoekmachines is nou eenmaal de beste indicator van wat mensen willen zien. Deze gids van WordStream laat zien dat de basis van zoektermenonderzoek helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Met de goede tools, een beetje gevoel voor cijfers en wat gezond verstand kun je de basis leggen voor een contentstrategie of een advertentiecampagne.

Als je grote campagnes gaat doen in concurrerende markten komt er natuurlijk nog wel wat meer bij kijken, maar ook dan is het belangrijk om bij de basis te beginnen.

The Big, Easy Guide to Keyword Research for Businesses | WordStream