Blog

Hoe #AI #contentmarketing gaat veranderen

Hoe #AI #contentmarketing gaat veranderen

curata.com

De next big thing in contentmarketing is AI. Het is dus nogal belangrijk dat wij, marketeers, ons gaan afvragen hoe we in de toekomst door intelligente systemen geholpen gaan worden. In mei van dit jaar schreef Mitchell Hall van Curata daar een interessant stuk over. Hij constateert dat veel AI-marketingapplicaties op het moment nog in het ‘pratende paperclip-stadium’ zijn (als je te jong bent om je de pratende paperclip te herinneren: google even op ‘Clippy’), maar dat er in de nabije toekomst serieuze dingen gaan gebeuren op dit front.

Content Intelligence: The New Frontier of Content Marketing Technology

In dit kader is ook mijn interview met Jeremy Waite op Marketingfacts interessant.