Blog

Gebruik je klantdata om 10x zoveel te verdienen met Facebook-advertenties

Gebruik je klantdata om 10x zoveel te verdienen met Facebook-advertenties

custora.com

Contentmarketeers hebben een lange weg afgelegd van ‘als je maar mooie content online zet, dan komen de klanten vanzelf’ naar waar we nu staan. Zo volg ik al tijden het blog van Custora, een bedrijf dat analyses maakt van klantenbestanden om de beste klanten te vinden. In dit stuk laten ze zien hoe je je beste klanten kunt gebruiken om op Facebook een advertentiedoelgroep aan te maken die op deze knuffelklanten lijkt.

Vroeger zou dit een klus zijn geweest voor een nerd die zich weken opsloot in een kamer en een heleboel code produceerde. Tegenwoordig kan iedereen dit, met behulp van betaalbare cloud-tools. Dus wat houdt je tegen?

The advanced targeting technique proven to drive 10x improvements in Facebook advertising performance | Custora Blog