Blog

Zo haal je de verborgen marketingkracht uit je collega's

Zo haal je de verborgen marketingkracht uit je collega's

toprankblog.com

Hoe krijgen we meer bereik op social media? Hoe leren we onze klanten beter kennen? Hoe bouwen we autoriteit op bij onze doelgroep? Allemaal vragen die ik als marketeer regelmatig krijg van klanten. Verschillende situaties vragen om verschillende antwoorden, maar een deel van het antwoord is: heb je al eens aan je eigen personeel gedacht?

Veel marketeers en ondernemers zitten in hun eentje marketing te doen, terwijl er vaak honderden collega’s rondlopen die allemaal actief zijn op social media, allemaal een netwerk hebben en allemaal een verhaal kunnen vertellen over het product dat je probeert te verkopen. Een goudmijn, zo betoogt ook dit artikel op Toprank.

How Employee Engagement Helps Drive Marketing Success