Blog

Houdt jouw #contentmarketing na de aankoop ineens op?

Houdt jouw #contentmarketing na de aankoop ineens op?

Wat wil iemand die een nieuwe auto heeft besteld maar nog 10 maanden moet wachten?

Antwoord: het instructieboekje lezen.

Althans, dat wilde ik graag. Om de functies van mijn nieuwe luxe voertuig vast een beetje te leren kennen. En me te verheugen op de blijde dag dat ik achter het stuur mocht kruipen. Maar dat instructieboekje was online niet te vinden. Of eigenlijk was er online helemaal niks te vinden dat de wachtende klant een beetje bezig kon houden. Alle content van mijn automerk eindigde met calls to action naar configurators (ehm, ik heb al een auto), nieuwsbrieven (had ik me al weer voor uitgeschreven) en contactknoppen (de dealer had mijn telefoonnummer toch?).

Stopt jouw content ook abrupt na de aankoop? Gemiste kans.