Blog

Marketing voor B2B maakindustrie: eigenlijk niet anders dan in andere branches

Marketing voor B2B maakindustrie: eigenlijk niet anders dan in andere branches

How B2B Manufacturers Can Do Their Marketing Right

Contentmarketing voor B2B maakbedrijven. Ik heb dat altijd een moeilijke opdracht gevonden. Daarom viel mijn oog op dit artikel. Maar toen ik het las, dacht ik: “Ja, dat zijn dingen die ieder bedrijf moet doen voor goede contentmarketing.”

Maar ik deel het toch, want:

B2B Manufacturers have a very crucial position in the global business market. How they manufacture, design and market their products have a direct impact on the entire trade cycle. Despite being at their best in this realm of innovation and production, many b2b manufacturers fail to come up with an effective marketing plan that can enable them to grow further […]

Contentmarketing mag dan voor B2B-maakbedrijven niet heel anders zijn dan voor andere bedrijven, de crux is om ze aan de gang te krijgen.

Lees het artikel