Blog

Met je doelgroep praten op social? Dat is niet meer genoeg. Je moet je doelgroep *zijn*.

Met je doelgroep praten op social? Dat is niet meer genoeg. Je moet je doelgroep *zijn*.

Je doet voor je marketing veel met social media. Maar begrijp je ook echt wat social media voor mensen betekent?

Ik denk dat niet genoeg marketeers over dit soort dingen nadenken. Alweer een goed stuk van Martechseries vertelt hoe social heeft gezorgd dat jonge mensen echt een fundamenteel ander wereldbeeld hebben dan wij pre-googlers.

Er zit ook concreet marketingadvies in. Want terwijl de meeste bedrijven nog bezig zijn met het maken van de stap van ‘tegen de doelgroep praten’ (het oude reclamedenken) naar ‘met de doelgroep praten’ zijn we eigenlijk al lang toe aan de volgende stap: deel van de doelgroep worden.